برگزاری جلسه ستاد شاهد و ایثارگر واحد استانی

۰۵ دی ۱۳۹۶ | ۱۶:۴۰ کد خبر : ۳۷۴۲۷ اخبار
برگزاری جلسه ستاد شاهد و ایثارگر واحد استانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر؛ جلسه ستاد شاهد و ایثار دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر با حضور دکتراسکندری رییس واحداستانی، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقاتشکری مدیرکل بنیادشهید استان و معاونین و کارشناسان دانشگاه و بنیادشهید در محل سالن جلسات واحداستانی بوشهر برگزار شد.

در ابتدا دکتراسکندری رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر ضمن خیرمقدم به حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا تشکری مدیرکل  بنیاد شهید و امورایثارگران استان و همکاران محترمشان؛ گزارشی از عملکرد ستاد شاهد و ایثارگر واحداستانی را ارائه نموده و اظهار داشتند: این دانشگاه آمادگی کامل خود را جهت در اولویت قرار دادن فرزندان معززشاهد و ایثارگر در برنامه های علمی و فرهنگی اعلام می دارد. ایشان در ادامه با اشاره به میزان بالای بدهی بنیاد شهید به مراکز و با توجه به اینکه مراکز آموزش علمی کاربردی درآمد هزینه ای هستند؛ خواستار پرداخت مطالبات مراکز علمی کاربردی از سوی بنیاد شهید شدند.

در ادامه این نشست حجت الاسلام حاج آقا تشکری مدیرکل بنیادشهید استان ضمن ابراز خوشنودی از برگزاری جلسه ستاد شاهد، افزودند: فرصتی که بواسطه شغل ما یعنی خدمت به خانواده شهدا و ایثارگران در اختیارمان است فرصت بسیار مغتنمی جهت سعادتمندی در آخرت است. ایشان همچنین افزودند: گزارش ارائه شده توسط رییس واحد استانی نشان دهنده عملکرد خوب این دانشگاه است.

وی در پایان اظهار داشت با توجه به آمار بالای تعداد دانشجوی شاهد و ایثارگر در این دانشگاه؛ ان شااله ترتیبی اتخاذ خواهد شد تا پرداخت مطالبات مراکز آموزش علمی کاربردی انجام گردد.