برگزاری نشست هم اندیشی توسعه فعالیتهای پژوهشی کاربردی و روابط علمی بین المللی

۱۷ دی ۱۳۹۶ | ۱۶:۵۵ کد خبر : ۳۷۵۸۰ اخبار
برگزاری نشست هم اندیشی توسعه فعالیتهای پژوهشی کاربردی و روابط علمی بین المللی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر نشست هم اندیشی با حضور آقای دکتر دلاور مدیرکل امور بین الملل دانشگاه جامع علمی کاربردی و دکتر اسکندری ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر، آقای دکتر هرمزی نژاد مدیرکل پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف و دکتر اسماعیلی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی پلیمر بوشهر برگزار و در ادامه گزارش عملکرد فعالیتهای حوزه های آموزشی و پژوهشی واحد استانی بوشهر توسط آقای دکتر اسکندری ارائه گردید. در ادامه جلسه نیز آقای دکتر دلاور در خصوص فعالیتهای حوزه روابط بین الملل و برنامه آتی دانشگاه توضیحاتی ارائه نمودند.

در صبح روز پنج شنبه 14 دی ماه 96 هیأت فوق از گروه صنعتی پلیمر بوشهر و شرکت های زیر مجموعه پلیمر بازدید و با امکانات و پتانسیل های مرکز آموزش برای توسعه واحد بین الملل و راه اندازی مرکز نوآوری و مرکز رشد آشنا شدند.

در جلسه بعداظهر پنج شنبه کارگاه آموزشی با حضور مدرسان و دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی پلیمر و کارشناسان واحد استانی در محل سالن کنفرانس واحد استانی برگزار گردید. دکتر اسکندری رئیس واحد استانی ضمن خوش آمدگویی به مدعوین به ارائه توضیحاتی در خصوص فعالیتهای واحد استانی در سال 96 پرداخته و در ادامه دکتر دلاور توضیحات مفصلی در خصوص اهم برنامه آتی دانشگاه و توسعه واحدهای بین الملل در تمامی استانها ارائه نمودند. همچنین آقای دکتر هرمزی نژاد به گزارش فعالیتهای پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف و تجربه آن دانشگاه از حوزه پژوهش و کارآفرینی پرداختند. در پایان کارگاه آموزشی به سوالات مدعوین در حوزه های پژوهش و فناوری و آسیب شناسی مشکلات استان پاسخ داده شد.