تکمیل ظرفیت و تمدید پذیرش مهرماه دانشگاه جامع علمی کاربردی از طریق مراکز آموزشی تابعه از امروز آغاز شد

۳۰ مهر ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۶ کد : ۴۰۷۰۵ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر حاتمی معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از آغاز تکمیل ظرفیت و تمدید پذیرش مهرماه این دانشگاه از امروز ۳۰ مهر ماه تا ۱۵ آبان ماه خبر داد. دکتر حاتمی در خصوص نحوه پذیرش و ثبت نام داوطلبان بیان کرد: تکمیل ظرفیت و تمدید پذیرش مهرماه دانشگاه جامع علمی کاربردی صرفاً از طریق مراکز آموزشی تابعه این دانشگاه انجام خواهد شد و بر اساس هماهنگی و توافق با سازمان سنجش آموزش کشور و لینکی که در اختیار مراکز آموشی تابعه و بر اساس دستورالعمل اجرایی صادره از سوی این معاونت انجام می شود. لازم به ذکر است که مراکز صرفاً می توانند بر اساس دفترچه پذیرش مهرماه ۹۷ در این مرحله فقط در یک کدرشته محل برای هر داوطلب نسبت به تکمیل ظرفیت و پذیرش جدید اقدام نمایند.