مراسم اختتامیه چهارمین نمایشگاه استانی اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر برگزار گردید

۰۳ آذر ۱۳۹۷ | ۱۷:۰۱ کد : ۴۱۱۳۶ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر ، چهارمین نمایشگاه استانی اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه شامل استارت آپ ها ،آثار و ابداعات دانشجویان و کار آفرینان ، دستاوردهای مراکز آموزشی ، کارگاهها و پنل های آموزشی ، با حضور کارآفرینان ملی و بین المللی به مدت ۲ روز در مورخ ۲۹ و ۳۰ آبانماه سال جاری در مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری استان بوشهر برگزار گردید . ۱۶کارگاه آموزشی و پنل تخصصی با حضور سازمانهای متولی اشتغال در استان نظیر اتاق اصناف ، اتاق تعاون ، صندوق کارآفرینی امید ، اداره کل تعاون و ....برگزار و استقبال بی نظیری از این کارگاههای آموزشی بعمل آمد .در مراسم اختتامیه این نمایشگاه که با حضور دکتر موسی زاده سرپرست دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه برگزار شد از مراکز آموزش علمی کاربردی فعال در این نمایشگاه با اهداء لوح و تندیس قدردانی گردید .همچنین پس از بررسی هیأت داوران از ۳۰۰ اثر ارائه شده در نمایشگاه مذکور ، از تعداد ۳۰ اثر منتخب و برگزیده تقدیر بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر ، چهارمین نمایشگاه استانی اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه شامل استارت آپ ها ،آثار و ابداعات دانشجویان و کار آفرینان ، دستاوردهای مراکز آموزشی ، کارگاهها و پنل های آموزشی ، با حضور کارآفرینان ملی و بین المللی به مدت 2 روز در مورخ 29 و 30 آبانماه سال جاری در مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری استان بوشهر برگزار گردید .  16کارگاه آموزشی و پنل تخصصی با حضور سازمانهای متولی اشتغال در استان نظیر اتاق اصناف ، اتاق تعاون ، صندوق کارآفرینی امید ، اداره کل تعاون و ....برگزار و استقبال بی نظیری از این کارگاههای آموزشی بعمل آمد .در مراسم اختتامیه این نمایشگاه که با حضور دکتر موسی زاده سرپرست دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه برگزار شد از مراکز آموزش علمی کاربردی فعال در این نمایشگاه با اهداء لوح و تندیس قدردانی گردید .همچنین پس از بررسی هیأت داوران از 300 اثر ارائه شده در نمایشگاه مذکور ، از تعداد 30 اثر منتخب و برگزیده تقدیر بعمل آمد.

دکتر اسکندری رئیس واحد استان در مراسم اختتامیه ضمن سپاس از حضور فعالین حوزه کسب و کار ، رؤسا و کارشناسان مراکز آموزشی علمی کاربردی استان ، دانشجویان و کارآفرینان دانشگاه ، از اعضای کمیته های علمی ، اجرایی و تبلیغات و اطلاع رسانی نمایشگاه و دست اندرکاران برپایی نمایشگاه تشکر نمودند . ایشان بر اهمیت مقوله اشتغال اشاره و ضمن تأکید بر راه اندازی مراکز نوآوری توسط رؤسای مراکز آموزشی به اسفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های استان در ارائه خلاقیت ها و توانمندیهای دانشجویان و کارآفرینان تأکید نمودند.

جناب آقای دکتر موسی زاده در ادامه بر اهمیت کسب و کار و اشتغال اشاره و پتانسیل های هر استان را فرصت مغتنمی برای کارآفرینان خلاق در حوزه اشتغالزایی عنوان نمودند . ایشان بر ایجاد خودباوری و افزایش اعتماد به نفس دانشجویان ، فرصت آفرینی و بومی سازی مشاغل تأکید و اهمیت به کیفیت تولیدات داخلی به منظور جهانی سازی محصولات را خواستار شدند .

در بخشی از این مراسم اختتامیه برخی از کارآفرینان نیز به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات و انتظارات خود پرداختند که توسط دکتر موسی زاده و ریاست واحد استانی پاسخ لازم ارائه و قول همکاری و مساعدت ویژه در حل مشکلات آنان داده شد .

اجرای موسیقی زنده محلی گروه شبدیز بخش دیگری از این مراسم با شکوه بود .