Aryanic
صفحه اصلي > اخبار

اخبار > مصاحبه تلویزیونی رئیس واحد استانی با صدا و سیمای مرکز بوشهر

مصاحبه تلویزیونی رئیس واحد استانی با صدا و سیمای مرکز بوشهر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر؛ مصاحبه تلویزیونی رئیس واحد استانی بوشهر با صدا و سیمای مرکز بوشهر، ایشان با اعلام این خبر افزود: ثبت نام در دوره‌های بدون آزمون مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی در تمام استانها از 29 مردادماه در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی ww.sanjesh.orgآغاز شده و تاروز یکشنبه 5 شهریورماه ادامه دارد.

وی اضافه کرد: متقاضیان ثبت نام در این دوره ها می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش نسبت به دریافت دفترچه راهنما اقدام و پس از مطالعه دفترچه راهنمای پذیرش مهر ماه 96 در این دوره ها ،ثبت‌نام کنند.

دکتراسکندری خاطرنشان کرد: پذیرش دانشجو در هر یك از كدرشته محل‌های تحصیلی براساس معدل كل ، نوع مدرک (مرتبط یا غیر مرتبط)، سهمیه‌های آزاد، شاغل، رزمندگان و ایثارگران، بومی بودن و براساس ضوابط دانشگاه جامع علمی كاربردی صورت می‌گیرد.

رئیس واحد استانی بوشهر بیان داشت: دانشجویان سال آخر دوره کاردانی که حداکثر تا تاریخ 31 شهریور‌ماه سال جاری موفق به اخذ مدرک کاردانی خواهند شد، مجاز به شرکت در پذیرش مهرماه سال 96 خواهند بود. لذا این دسته از داوطلبان قبل از ثبت نام در سایت سازمان سنجش آموزش کشور باید کاربرگ شماره 103 که در انتهای دفترچه راهنمای پذیرش است را تکمیل کنند.

وی افزودند: داوطلبان پس از پایان ثبت‌نام الكترونیكی (اینترنتی) از تمامی صفحات، پرینت تهیه و نزد خود نگهداری کنند.

در پایان به داوطلبان توصیه می گردد به منظور افزایش احتمال قبولی، در هنگام انتخاب کد رشته های مورد علاقه، بیشتر از  یک یا دو کدرشته محل را انتخاب نمایند.

١٣:٥٩ - دوشنبه ٣١ مرداد ١٣٩٦    /    عدد : ٢٧٨٠٧    /    تعداد نمایش : ١٠٧