برگزاری کارگاه آموزشی فنون کاربردی مشاوره با رویکرد محیط های دانشجویی

۲۰ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷ کد : ۳۹۶۳۴ اخبار
برگزاری کارگاه آموزشی فنون کاربردی مشاوره با رویکرد محیط های دانشجویی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر؛ کارگاه فنون کاربردی مشاوره با رویکرد محیط های دانشجویی ویژه مشاوران مراکز آموزش عالی علمی کاربردی استان بوشهر در محل سالن کنفرانس واحد استانی برگزار شد.

در ابتدای کارگاه دکتر اسکندری رئیس دانشگاه ضمن تاکید بر اهمیت موضوع مشاوره در مراکز آموزش علمی کاربردی افزودند: در سال جاری کارگاه های بازآموزی بیشتری ویژه مشاوران مراکز برگزار خواهد شد که امیدواریم شاهد مشکلات روانشناختی کمتری در بین دانشجویان باشیم.

در ادامه این کارگاه آموزشی که آقای دکتر یوسف دهقانی دکترای روانشناسی و عضوهیات علمی دانشگاه خلیج فارس مدرس آن بود، درخصوص مهارت های فنون کاربردی مشاوره با رویکرد محیط های دانشجویی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

این کارگاه مورد استقبال گسترده مشاوران مستقر در مراکز آموزشی استان قرارگرفت، براساس نتایج فرم نظرسنجی شرکت کنندگان از برگزاری کارگاه رضایت کامل داشته و خواستار ادامه روند برگزاری کارگاه ها بودند.