آغاز پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای دانشگاه جامع علمی کاربردی

۲۲ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۸:۲۳ کد : ۳۹۶۹۵ اخبار
آغاز پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای دانشگاه جامع علمی کاربردی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر، به اطلاع کلیه متقاضیان ثبت نام و شرکت در پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی مهر ماه سال 97 می رساند که ثبت نام برای شرکت در پذیرش دوره مذکور از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org از روز دوشنبه 22/5/97 آغاز و تا روز یکشنبه 28/5/97 ادامه دارد. لذا کلیه داوطلبان متقاضی ثبت نام که دارای شرایط عمومی و اختصاصی به شرح ذیل می‌باشند، می‌توانند در پذیرش مذکور ثبت نام و شرکت نمایند.

روش گزینش دانشجو:

گزینش دانشجو در هر یک از کدرشته محل‌های تحصیلی براساس معدل کل مندرج در گواهینامه معتبر دیپلم، نوع دیپلم و سهمیه‌های آزاد، شاغل، رزمندگان، بومی بودن و با توجه به صلاحیت‌های عمومی داوطلبان براساس ضوابط دانشگاه جامع علمی  کاربردی و مصوبات مربوط صورت می‌گیرد. بدیهی است برای هر یک از موارد فوق ارائه مستندات مربوط در زمان ثبت‌نام توسط دانشجو به مرکز آموزشی ضروری می‌باشد.