مراسم تجلیل از مدرسان منتخب مراکز علمی کاربردی استان

۰۳ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۷ کد : ۳۹۸۶۹ اخبار
مراسم تجلیل از مدرسان منتخب مراکز علمی کاربردی استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر؛ مراسم تجلیل از مدرسان  منتخب مراکز علمی کاربردی استان با حضور رئیس واحد استان و مدرسان مراکز تحت نظارت در سالن کنفرانس واحد استانی برگزار گردید.

در این مراسم دکتر اسکندری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر پیرامون ویژگی ها و خصوصیات  مدرسان در نظام مهارت و فناوری دانشگاه، ظرفیت‌های بالقوه‌ی موجود در مراکز  علمی و کاربردی استان، لزوم  آموزش نیروی کار متخصص،  و چگونگی آموختن مهارت های تئوری و عملی به دانشجو برای ورود به بازار کار سخنانی بیان نمود.

در ادامه مدرسان حاضر در جلسه ضمن تشکر و قدردانی بایت فعالیت های مثبت انجام شده به بیان دیدگاه ها و تبادل نظر خود در خصوص چگونگی حفظ و ارتقاء کیفیت آموزشی در مراکز آموزش علمی کاربردی استان بوشهر پرداختند.

در پایان این مراسم از مدرسان  منتخب  این دانشگاه در شهرستان‌ها و مرکز استان بوشهر با اهدا صنایع دستی ایرانی و لوح سپاس تقدیر به عمل آمد.