دستورالعمل فراخوان دعوت به همکاری متقاضیان تدریس گروه معارف دانشگاه جامع علمی کاربردی ابلاغ شد

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۸ کد : ۴۳۷۵۶ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دستورالعمل فراخوان دعوت به همکاری متقاضیان تدریس گروه معارف برای اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸دانشگاه جامع علمی کاربردی از سوی دکتر مختار جلالی جواران معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی به روسا، سرپرستان واحدهای استانی ابلاغ شد. معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: این دستورالعمل در خصوص نیازسنجی مدرسان دروس گروه معارف، با برنامه­ریزی و ظرفیت­های در نظر گرفته شده برای هر استان در هر عنوان درس به تفکیک مراکز آموزشی ارسال شده است. دکتر مختار جلالی جواران افزود: لازم است برنامه­ریزی و اقدامات از سوی واحدهای استانی، مطابق زمان بندی اعلام شده به منظور برگزاری هر چه بهتر این فراخوان به ­عمل آید.

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل

( ۱ )