برگزاری اولین کارگاه آموزشی سامانه سطح بندی مراکز آموزش علمی کاربردی استان بوشهر در سال ۹۸

۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۰ کد : ۴۴۲۳۹ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر ،اولین کارگاه آموزشی سامانه سطح بندی مراکز آموزش علمی کاربردی استان بوشهر در سال ۹۸ در روز دوشنبه مورخ ۹۸/۰۳/۲۰با شرکت ۱۲ مرکز آموزش مشمول سطح بندی در واحد استان بوشهر برگزار گردید. به گزارش روابط عمومی در این کارگاه که به ریاست دکتر اسکندری ریاست دانشگاه علمی کاربردی استان بوشهر برگزار گردید ، پس از برگزاری آموزش بخشنامه و ائین نامه های مربوطه و همچنین نحوه تکمیل سامانه ابهامات مطرح شده توسط مراکز مرتفع و مراکزمقرر گردید در زمانیندی اعلامی نسبت به تکمیل سامانه اقدام لازم را بعمل آورند. در پایان نیز گواهی شرکت در کارگاه آموزشی به شرکت کنندگان تقدیم گردید.