نشست صمیمانه ریاست دانشگاه با سرپرستان تیمهای ورزشی ، مربیان و دانشجویان ورزشکار اعزامی به پنجمین المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر ، در روز چهارشنبه مورخ 2/5/98 نشست صمیمانه ریاست واحد استانی ، معاون فرهنگی و دانشجویی ، مدیر حراست و کارشناسان حوزه فرهنگی و دانشجویی با حضور سرپرستان تیمهای ورزشی ، مربیان و دانشجویان ورزشکار اعزامی به پنجمین المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور که به میزبانی استان چهارمحال و بختیاری ( شهرکرد) از 5 تا 18 مردادماه در 11 رشته ورزشی برای پسران و 9 رشته ورزشی برای دختران و در راستای آشنایی با نحوه اجرای مسابقات ، قوانین و مقررات موجود ، استانداردهای لازم و همچنین هماهنگی ، تشریح و توجیه برنامه هایی اجرایی جهت شرکت در این دوره از مسابقات المپیاد فرهگی و ورزشی ، در سالن جلسات واحد استانی برگزار گردید . ریاست دانشگاه در این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از دانشجویان ورزشکار و سرپرستان تیم های ورزشی ، خواستار حضوری مقتدرانه ، قانونمند و اخلاق مدار توسط دانشجویان شدند و برای آنان آرزوی موفقیت نمودند .
این المپیاد بزرگترین رویداد فرهنگی ورزشی دانشگاه است که صرفا در سالهای زوج صورت می گیرد و صرفاً شاهد برگزاری رشته های انفرادی و تلاش در جهت پوشش حداکثری دانشجویان هستیم. رشته های اجتماعی مانند فوتبال، فوتسال و والیبال در ۶ ماهه دوم سالهای فرد و بصورت قهرمان کشوری اجرا می شود.
کلیه هزینه ها توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی تامین می شود و عدم اخذ سرانه شرکت از شرکت کنندگان و حمایت از برگزیدگان از طریق اعمال تخفیف شهریه صورت خواهد گرفت.
همچنین اجرای این رویداد از طریق برون سپاری و توجه به توسعه مناطق محروم و کمتر توسعه یافته انجام شده که در این چند سال اخیر نیز کلیه میزبانان برنامه های ملی، تابع این قانون، تمرکز اجرای هر دو رویداد پسران و دختران در یک استان که مزایایی از جمله مدیریت هزینه، مدیریت زمان، توانمندسازی نیروهای فنی و اجرایی و ارزیابی متمرکز، تاکید بر استفاده از فرصتها و ظرفیتهای دانشجویی و دانشگاهی و همچنین تاکید بر نهضت داوطلبی در ورزش با مشارکت انجمنهای ورزش دانشجویی و تلاش بر تمرکز اجرای برنامه در محیط دانشگاهی و استفاده از محیط ها و اماکن استاندارد در اجرا از جوانب اهمیت دیگر این رویداد مهم می باشد.
خاطر نشان می شود یکهزار و 858 نفر از دانشجویان پسر و یکهزار و 77 نفر از دانشجویان دختر مراکز آموزش علمی کاربردی کلیه استانهای کشور در این المپیاد شرکت کردهاند.
گفتنی است دختران در 9 رشته تکواندو، تنیس، بدمینتون، شنا، کاراته، دوومیدانی، شطرنج و تیراندازی از تاریخ 5 تا 11 مرداد با هم رقابت میکنند و مسابقات پسران نیز در 11 رشته کشتی آزاد و فرنگی، تکواندو، تنیس، بدمینتون، شنا، کاراته، دوومیدانی، شطرنج، تیراندازی و جودو از 13 تا 18 مرداد برگزار می گردد.

نظر شما :