اولین دوره تک پودمان دانشگاه جامع علمی کاربردی برای سربازان اجرا می شود

۰۱ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۰ کد : ۴۸۲۰۷ اخبار
به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، دکتر محمد حسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ، از اجرای اولین دوره تک پودمان دانشگاه جامع علمی کاربردی در بهمن ماه سالجاری برای سربازان نیروی های مسلح خبر داد. رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: ما به عنوان مجری تصمیم دولت در زمینه واگذاری و انحلال مراکز وابسته به دستگاه های دولتی کار را شروع کردیم هرچند اتفاقات و مشکلات متعددی را پیش رو داشتیم . وی تصریح کرد: ما همچنان ارتباطمان را با بخش دولتی که می توانند در زمینه اجرای تک درس یا تک پودمان فعالیت داشته اند را حفظ می کنیم. دکتر محمد حسین امید عنوان کرد: ما هم اکنون۸۰۰ تک درس و تک پودمان مصوب داریم که با توجه به توافقاتی که با نیروی های مسلح جمهوری اسلامی صورت گرفته اولین دوره تک پومان ما در بهمن ماه برای سربازان نیروی های مسلح برگزار خواهد شد. وی گفت: انتظار ما از مراکز علمی کاربردی، برنامه ریزی بلند مدت برای شناسایی نیاز بازار کار و همچنین توسعه رشته های خود در این زمینه و ارائه آموزش های مهارتی با کیفیت بالا و بکارگیری مدرسان با سطح بالا است. رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به اینکه مراکز علمی کاربردی باید از نگاه سنتی به رشته های موجود فاصله بگیرند، خاطرنشان کرد: مراکزی که وابسته به نهادهای عمومی کشور هستند به راحتی می توانند با یک نگاه بلند مدت و استفاده از فضا و محیط کار واقعی که در اختیاردارند به سرعت پیشرفت کنند. ما دراینجا به مراکز موجود این قول را می دهیم که هیچ مرکز دیگری در کنار شما و با رشته های موجود شما تاسیس نخواهد شد، مگر اینکه مرکز شما به بالاترین سطح دانشجو برسد و فضای کافی برای جذب دانشجو نداشته باشد . وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص دغدغه مراکز نسبت به شهریه دانشجویان شاهد گفت: توافقات بسیار خوبی در این زمینه با بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت گرفته که بزودی مشکل مطالبات نیز حل خواهد شد. رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: ما در این دانشگاه به دنبال تربیت نیروی کار متخصص برای دستگاه های دولتی نیستیم. ما به دنبال ایجاد و توسعه رشته های هستیم که نیاز بازار کار را برطرف کند و دانشجو پس از دانش آموختگی بتواند در رشته خود در بازار زمینه درآمد برای خود و سایرین را فراهم کند. در واقع ما به دنبال رشته و دانشجوی کارآفرین هستیم.