افتخار آفرینی دختران بوشهری در قالب تیم ملی/ تصاویر

۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۰ کد : ۴۸۷۷۷ اخبار
افتخار آفرینی دختران بوشهری در قالب تیم ملی/ تصاویر
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر ؛ دو خواهر دانش آموز بوشهری موفق شدند نشان طلا در فستیوال بین المللی هنرهای رزمی کیک بوکسینک ۲۰۲۰ کشور آذربایجان را بدست آورند.

در این فستیوال که با شرکت ۱۵ کشور در باکو آذربایجان برگزار شد تیم ایران متشکل از  گروه آقایان و گروه خانمها در این مسابقات شرکت و به مقام قهرمانی رسید.

در این مسابقات ، خانم ها فاطمه احمدی در وزن ۵۳ و زهرا احمدی در وزن ۷۰ از استان بوشهر در قالب تیم اعزامی شرکت و با پیروزی بر حریفان موفق به اخذ نشان طلا شدند.

فاطمه و زهرا احمدی دختران افتخار آفرین آقای مصطفی احمدی معاون اجرایی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر و از شاگردان خانم میرشکاری در باشگاه فتح المبین بوشهر هستند.