دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر دانشجو می پذیرد

۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۰ کد : ۵۰۸۵۶ اخبار
دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر ، در مقاطع کاردانی و کارشناسی و در رشته های کاربردی گروه های صنعت، فرهنگ و هنر، مدیریت و خدمات اجتماعی و کشاورزی از طریق سازمان سنجش دانشجو می پذیرد.
دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر دانشجو می پذیرد

لازم به ذکر است که پذیرش دوره‌های کاردانی فنی، کاردانی حرفه‌ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) مهرماه سال 1399 مطابق جدول زیر انجام خواهد پذیرفت:

مقطع                                                                  زمان پذیرش

کاردانی فنی و کاردانی حرفه‌ای (ناپیوسته)                                  99/06/04 لغایت 99/06/11

مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته)                            99/06/11 لغایت 99/06/17

در ضمن داوطلبان جهت کسب اطلاعات بیشتر و نیز دریافت دفترچه راهنمای پذیرش دوره‌های مذکور می‌توانند در تاریخ‌های قید شده به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه نمایند. متقاضیان می‌بایست پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز، در زمان اعلام شده از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org نسبت به ثبت‌نام خود اقدام نمایند.

با تحصیل در دانشگاه جامع علمی کاربردی به اشتغال و کارآفرینی نزدیک می­ شوید.

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل

( ۴ )