چهارمین جشنواره درون دانشگاهی رویش در سال ۹۹ به میزبانی استان کرمان برگزار می شود

۲۸ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۰ کد : ۵۰۹۱۸ اخبار
چهارمین جشنواره درون دانشگاهی رویش در سال ۹۹  به میزبانی استان کرمان برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان بوشهر، چهارمین جشنواره درون دانشگاهی رویش به میزبانی استان کرمان در نیمه دوم سال تحصیلی پیش رو برگزار خواهد شد. تمامی مراحل برگزاری این جشنواره و داوری آثار و همچنین بخش نمایشگاهی آثار بصورت مجازی صورت خواهد گرفت . جشنواره رویش هر سال در دو مرحله دانشگاهی و ملی در سطح کشور برگزار می گردد که کانون های دانشجویی در زمینه های فرهنگی هنری اجتماعی بصورت فردی و گروهی می توانند شرکت کنند و در این جشنواره با دیگر دانشجویان به رقابت بپردازند.

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل