اولین رویداد دیده شو در جنوب استان بوشهر توسط مرکز آموزش علمی کاربردی کنگان برگزار می شود

۰۶ مهر ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۰ کد : ۵۱۷۰۱ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر ، اواین رویداد دیده شو در جنوب استان بوشهر با موضوعات و محوریت برق و الکترونیک ، صنایع پتروشیمی و پالایشگاه ، موضوعات و مسائل شهری ( پسماند ، آلودگی و ... ) ، فرصت های شغلی و کارآفرینی ، فرهنگ ، هنر و رسانه ، فناوری اطلاعات و حقوق و به صورت کارگاه آموزشی آنلاین که با حمایت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر و همکاری پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر ( مرکز رشد علم و فناوری کنگان ) توسط مرکز آموزش علمی کاربردی کنگان در روز جمعه ۱۸ مهر ماه سال جاری برگزار می شود . شایان ذکر است نحوه ارسال ایده در پوستر پیوستی مشخص و مهلت ارسال ایده از ۱ لغایت ۱۵ مهر ماه ۹۹ می باشد ، ضمناً شرکت برای عموم آزاد است.

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل