رویداد شتاب روش های نوین آبیاری و بهره وری در کشاورزی توسط مرکز آموزش علمی کاربردی پلیمر برگزار می شود

۰۷ مهر ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۹ کد : ۵۱۷۱۵ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر ، رویداد شتاب روش های نوین آبیاری و بهره وری در کشاورزی با موضوعات و محوریت بهره وری آب و استفاده ار میکروارگانیزم ها ، سیستم های آبیاری و کوددهی هوشمند ، فناوری اطلاعات و ارتباطات در آبیاری ، زیستن فناوری و تصفیه آب های آلوده ، کشت هیدروپونیک و آیروپونیک و محیط زیست و بحران آب توسط مرکز آموزش علمی کاربردی گروه صنعتی پلیمر بوشهر و با همکاری و حمایت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر در روز چهارشنبه ۵ آذر ماه سال ۹۹ برگزار می شود . مهلت ثبت نام و ارسال ایده تا ۱۵ آبان ماه سال جاری می باشد . شایان ذکر است نحوه ثبت نام ، ارسال ایده و لینک برگزاری رویداد در پوستر پیوستی به اشتراک گذاشته شده است .