چهارمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی با موضوع مهارت، کارآفرینی و جهش تولید

۱۷ آبان ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۵ کد : ۵۲۲۰۴ اخبار
به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند؛ چهارمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی در سال جاری با موضوع "مهارت، کارآفرینی و جهش تولید" به صورت مجازی برگزار می گردد.
چهارمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی با موضوع مهارت، کارآفرینی و جهش تولید

علاقمندان جهت ثبت نام و اخذ مشاوره می توانند تا 10 آبان ماه 1399 به دفاتر امور فرهنگی و دانشجویی در مرکز آموزش علمی کاربردی محل تحصیل خود مراجعه نموده و یا در ساعات اداری با شماره 026-34494067 تماس حاصل نمایند.

هر تیم 4 نفره متشکل از 2 مناظره کننده (صاحب بیان مناسب و قدرت استدلال) ، دو عضو محقق( مسئول جمع آوری مطالب) و همچنین یک استاد سرپرست و راهنما می باشد.

به برگزیدگان مسابقات، هدایای نقدی تعلق خواهد گرفت.

پیشنهاد می شود دانشجویان گرامی، آیین نامه این برنامه جذاب دانشگاهی را حتماً مطالعه و سپس نسبت به ثبت نام در بازه زمانی مقرر اقدام نمایند.

مرحله استانی : بیستم آبانماه لغایت دهم آذرماه

مرحله کشوری : سی ام آذرماه لغایت ششم دیماه

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل