با حضور دکتر محمد حسین امید به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد

مراسم مجازی جشن نو دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر برگزار شد

۲۷ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۱ کد : ۵۲۳۲۹ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان بوشهر، به منظور آشنایی دانشجویان جدیدالورود با دانشگاه و حوزه های آموزشی،فرهنگی و پژوهشی و با عنایت به ابلاغ وزارت عتف و مصوبه هیأت رئیسه دانشگاه مبنی بر برگزاری مراسم جشن نو دانشجویان، مراسم مجازی جشن نو دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر که در سال‌های گذشته آئین استقبال از نودانشجویان طی مراسم ویژه‌ای، به صورت متمرکز به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر یا در مراکز آموزش علمی کاربردی تحت نظارت دانشگاه برگزار می‌شد که خاطره‌ی شیرین این آئین شاید برای همیشه در ذهن اعضای خانواده بزرگ علمی کاربردی استان ماندگار باشد، با حضور دکتر محمد حسین امید، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور؛ دکتر شبیر اشکپور مطلق، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان بوشهر؛ رؤسا و معاونین مراکز آموزش علمی کاربردی استان و دانشجویان نو ورود دانشگاه روز دوشنبه مورخ ۲۶ آبان ۹۹ با حمایت و همکاری واحد استانی بوشهر و به میزبانی مرکز آموزش علمی کاربردی اتاق اصناف بوشهر و با مدیریت علی برزگر به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد.
مراسم مجازی جشن نو دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر برگزار شد

دکتر محمد حسین امید، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی؛ ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان نو ورود دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر به تشریح وضعیت دانشگاه پرداخت و یادآور شد که دانشگاه در سال های اخیر شاهد رشد و پیشرفت چشمگیر فعالیت ها در تمامی حوزه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، دانشجویی، ورزشی و... بوده است؛ از جمله برگزاری مناظرات دانشجویی، مسابقات فرهنگی، قرآنی، المپیادهای مهارتی و ورزشی، جشنواره ها و استارت آپ ها و... بوده است .

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ؛ با بر شمردن اهمیت کارآفرینی و نوآوری در دانشگاه،دانشجویان را جهت پرورش ایده به ایجاد کسب و کار تشویق کرد.

دکتر امید با اشاره به ارائه آموزش های مهارتی در دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی تنها متولی ارائه آموزش های مهارتی خاص در کشور می باشد که این وظیفه با همراهی دانشجویان، مدرسان و مراکز آموزشی انجام می شود .

دکتر محمد حسین امید با تشریح فراهم بودن بسترهای فرهنگی دانشگاه جهت فعالیت دانشجویان بر حسب علاقه از ایشان جهت حضور در این بسترها دعوت کرد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با تأکید بر دروس مهارتی و عملی و اهمیت دروس کاربینی و کارورزی به تشریح تمایز این دانشگاه با سایر زیر نظام های آموزش عالی پرداخت.

دکتر امید در ادامه به برخی از فعالیت های انجام شده در حوزه بین المللی توسط دانشگاه پرداخت و گفت: در سال های اخیر فعالیت های عظیمی در حوزه بین المللی انجام دادیم که از جمله می توان به عقد تفاهم نامه همکاری با کشور آلمان اشاره کرد که قرار است طی این تفاهم نامه دانشجویانی از این دانشگاه برای گذراندن یک دوره 4 یا 6 ماهه به کشور آلمان سفر کنند تا در یک کشور پیشرفته صنعتی با آموزش های مهارتی آن ها آشنا شوند.

وی هم چنین اشاره ای به مراکز نوآوری و کلینیک های مشاوره دانشگاه کرد و گفت: انتظار داریم دانشجویان با همکاری هم در این مراکز نوآوری اقدام به ایجاد شرکت های کسب و کار کوچک نمایند و با تلاش هم بتوانند هنگام دانش آموختگی یک شرکت ثبت نمایند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور از دانشجویان خواست تا ایده های خود را دنبال کنند و با ارائه آن ها در مراکز نو آوری این ایده ها را به کسب و کار تبدیل کنند و با کار گروهی بتوانند علم را به ثروت تبدیل کنند.

دکتر امید هم چنین به حمایت های پژوهشی دانشگاه اشاره کرد و گفت: در راستای حمایت از پژوهشگران، دانشجویانی که بتوانند نسبت به ایجاد شرکت و ثبت آن اقدام نمایند توسط دانشگاه حمایت شده و وام های کم درصد در اختیار آن ها قرار داده خواهد شد.

در ادامه این مراسم دکتر شبیراشکپور مطلق رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان بوشهر با عرض تقدیر و تشکر از حضور سبز دکتر محمد حسین امید، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در این مراسم و تبریک به نودانشجویانی که در پذیرش مهرماه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور در سال تحصیلی 1400-1399 یکی از مراکز آموزشی تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی را برای ادامه تحصیل خود انتخاب نموده‌اند ، به تأکید بر تقویت روحیه مطالبه گری میان دانشجویان، بر ضرورت تولید شغل توسط دانشجویان تأکید کرد .

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان بوشهر همچنین با تشریح حضور جدی مراکز و ورود به مسائل مرتبط با کارآفرینی و نوآوری از شکل گیری شرکت های دانش بنیان در مراکز آموزش علمی کاربردی استان بوشهر خبر داد.

در ادامه این مراسم، شاکری مطلق از مشاوران بر جسته استان به موضوع مهارت های ارتباطی دانشجویان و غلامرضا دشتی منش مدرس دانشگاه و پژوهشگر حوزه کسب و کار به تشریح ضرورت کارآفرینی توسط دانشجویان علمی کاربردی و ساز و کار دستیابی به آن پرداختند.