مراسم سوگواری یاس بی نشان در ایام فاطمیه در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر برگزار می شود

۲۳ دی ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۰ کد : ۵۳۳۴۲ اخبار
مراسم مرثیه خانی و سخنرانی به مناسبت شهادت بزرگ بانوی جهان اسلام حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان بوشهر به صورت مجازی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان بوشهر، مراسم مجازی سوگواری ایام فاطمیه از روز شنبه 27 دی ماه لغایت30 دی ماه ساعت 12:30  برگزار می گردد.

گفتنی است؛ این مراسم با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین فصیحی و حجت السلام والمسلمین طبیب زاده ومرثیه سرائی ذاکران اهل بیت عصمت علیهم السّلام در سوگ دخت نبی مکرم اسلام صلی الله علیه وآله برگزار خواهد شد.

لذا از همه همکارن، مدرسان و دانشجویان گرامی دعوت می گردد. از طریق سامانه Eservice.farsuast.ir/meeting/110 در این مراسم معنوی شرکت نمایند.