بیانیه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی قدس

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۱ کد : ۵۴۶۸۹ اخبار
تعداد بازدید:۵۴۷
دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر به مناسبت فرا رسیدن روز قدس بیانیه ای به این شرح صادر کرد:
بیانیه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی قدس

آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، «روز جهانی قدس» یکی از مهم‌ترین و ماندگارترین یادگاران معمار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) است که به‌عنوان نماد همیشگی اتحاد مسلمانان و حمایت از مردم مظلوم فلسطین، وظیفه‌ و مسئولیت پشتیبانی و دفاع از ملت مظلوم فلسطین را به مسلمانان جهان یادآوری می‌کند.

حمایت از مظلومان و ستمدیدگان عالم با هر آیین و مسلکی وظیفه‌ای اخلاقی و وجدانی است که آموزه‌های دینی نیز تأکید ویژه‌ای به آن دارند. بدین‌ترتیب حمایت از مردم مظلوم فلسطین، وظیفه‌ای اخلاقی است که با اصول و مبانی سیاست خارجی دولت اسلامی نیز گره خورده است.

اگرچه امسال نیز، به‌دلیل مشکلات ناشی از شیوع بیماری کرونا امکان برگزاری راهپیمایی در کشور وجود ندارد، اما بی‌شک قلب تپنده‌ی یکایک مسلمانان جهان، برای بیعتی دوباره با آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در حمایت از قدس شریف و ملت مظلوم و مقاوم فلسطین یکصدا فریاد حمایت سر می‌دهند.

روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر نیز، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و گرامیداشت این روز تاریخی با اقتدا به رهنمودهای امام امت (ره)، حمایت از شجاعت و مقاومت ملت مظلوم فلسطین را بر خود واجب دانسته و باری دیگر حمایت خود را از این طریق اعلام می‌دارد.

 

روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر


نظر شما :