بازدید مهندس کربلایی از مرکز بندرسازان گناوه

۲۰ خرداد ۱۳۹۱ | ۱۴:۳۰ کد : ۵۵۹۷ اخبار شیرپوینت
تعداد بازدید:۱۹۸
مهندس کربلایی مدیرکل امور دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی و دکتر ظریف فر رئیس واحد استانی کهگیلویه و بویر احمد
بازدید مهندس کربلایی از مرکز بندرسازان گناوه

مهندس کربلایی مدیرکل امور دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی و دکتر ظریف فر رئیس واحد استانی کهگیلویه و بویر احمد از مرکز آموزش عالی علمی کاربردی بندرسازان گناوه بازدید نمودند.

این هیات در ابتدا از نمایشگاهی که به مناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر در محل این مرکز آموزشی برپاشده بود بازدید نموده و سپس در محل حوزه ریاست مرکز حضور یافته و با مسئولین مرکز پیرامون مسائل مختلف آموزشی و دانشجویی  بحث و گفتگو نمودند.

در ابتدای جلسه مهندس خدری رئیس مرکز ضمن خوش آمدگویی به هیات نظارت گزارشی از عملکرد مرکز از بدو تاسیس تاکنون ارائه نمودند.  

بحث و بررسی پیرامون وام های شهریه دانشجویی و همچنین خرید زمین جهت احداث ساختمان اداری و آموزشی مرکز از مهمترین موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

سپس هیات نظارت در نمازخانه مرکز حضور یافته و نماز ظهر و عصر را همراه با  دانشجویان اقامه نمودند.

در پایان هیات نظارت از  قسمت های مختلف مرکز از جمله کتابخانه، پرونده های دانشجویان و مدرسان، بخش آموزش و حراست بازدید نمودند.   

 


نظر شما :