بیانیه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر بمناسبت پاسداشت یوم الله ۱۳ آبان

۱۲ آبان ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۸ کد : ۵۷۲۲۵ اخبار
تعداد بازدید:۳۶۵
بیانیه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر بمناسبت پاسداشت یوم الله ۱۳ آبان

بسم الله الرحمن الرحیم

13آبان ماه؛ روز مبارزه با استکبار جهانی، روز دانش آموز و روز ملی مقاومت و ایستادگی مردم ایران در مقابل  قدرت طلبی و سلطه گر ی استکبار جهانی و در رأس آن  آمریکای جهانخوار و خبیث را یک وظیفه ملی و مذهبی می داند و تأکید می نماید که راز و رمز پیروزی ملت های آزادی طلب در گروی ایستادگی و مبارزه با استکبار جهانی است.

ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی در 4 دهه پر فراز و نشیب انقلاب توانسته با شعار راهبردی «مرگ بر آمریکا»  و با به نمایش گذاشتن قدرت ملی خود در مناسبت ها و صحنه های حساس انقلاب، این شعار راهبردی و دشمن شکن را به نماد مبارزه با استکبار جهانی مبدل سازد و با آگاهی دادن به مردم جهان و کشورهای دنیا، سیاست های ظلمانه و استکبار طلب غرب را به چالش بکشاند.

امروز ایادی استکبار باید بدانند که ایران اسلامی به واسطه حضور رهبری فرزانه و آگاه به مسائل روز دنیا، و اطاعت ملت یکپارچه از منویات پدرانه معظم له، همواره آماده هست در تمام میدان ها،  صحنه ها،  قدرت خود را به نمایش بگذارد.

دشمنی و خصومت ورزی حاکمان  کاخ سفید علیه انقلاب اسلامی و ملت ایران  پایانی ندارد و هر روز این سیاست ها در لباسی و رنگی دیگر ظاهر شده  و هر روز با تغییر عناوین جعلی به شکلی دیگر به دنبال سلطه گری خود هستند.

دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر؛ با گرامیداشت یوم الله 13 آبان، سالروز استکبار ستیزی و تسخیر لانه جاسوسی  یادآور می شود که آمریکا و ایادی آن در منطقه با تأکید بر ضرورت فتنه انگیزی و مبارزه با آزادیخواهی به دنبال تسلط مطلق خود بر منطقه و کشورهای استکبار ستیز و مقاومت طلب می باشد  تا بتواند به آرزوهای پوشالی خود جامع عمل بپوشاند و این می طلبد تا مردم آگاه ایران اسلامی همچون گذشته با حفظ اتحاد و یکپارچگی و اطاعت از منویات مقام معظم رهبری، پوزه آمریکا را به خاک بمالند و برای همیشه او را از ادامه این تحرکات پشیمان سازند.

 در پایان این بیانیه؛ با گرامی داشت یاد و خاطره حضرت امام (ره) و  شهیدان والا مقام انقلاب اسلامی اعلام می داریم همچون همیشه، بلکه با  اقتدار بیشتر با گوش دادن به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی، بار دیگر با آرمان های انقلاب اسلامی تجدید میثاق می نماییم و به استکبار جهانی اعلام می کنیم که ملت شریف ایران به خصوص قشر دانشجو و دانشگاهی همواره با پشتیبانی از انقلاب اسلامی می رود تا زمینه حضور انقلاب سراسر عدل حضرت ولی عصر (عج) را فراهم سازد.

«   روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر  »


نظر شما :