برگزاری دومین دوره آموزشی مهارتهای عمومی تربیت مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر

۱۲ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۵۸۷۹ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر، دومین دوره آموزشی مهارتهای عمومی تربیت مدرس در استان بوشهر روز چهارشنبه مورخ 5/12/94 ساعت 8 صبح با حضور 50 نفر از مدرسان مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر بوشهر و کارکنان واحد استانی در سالن جلسات خانه معلم شهر بوشهر آغاز به کار کرد.

در ابتدا جلسه  آقای مهدی فرازجا سرپرست معاونت آموزشی واحد استانی بوشهر ضمن خوشامد گویی به مدرسان شرکت کننده در دوره  به تبیین سیاستهای دانشگاه جامع علمی کاربردی پرداخت. وی در ادامه گفت: مدرسان این دانشگاه  یکی از سه ضلع موثر در مهارت آموزی دانشجویان می باشند و جایگاه بسیار بالایی در کیفیت بخشی و اثر بخشی ایفا می نمایند  که برای تحقق این موضوع مهم برگزاری دوره های آموزشی     مهارت های عمومی تربیت مدرس در دستور کار دانشگاه جامع علمی کاربردی قرار دارد. سپس کارگاه آموزشی شیوه نوین تدریس راس ساعت 8:30 شروع شد و مباحث آموزشی در قالب کلاسهای شیوه و فنون تدریس و مهارتهای سنجش و ارزیابی توسط مدرس دوره ارائه گردید.