برگزاری جلسه روسای مراکز در واحد استانی بوشهر

۱۸ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۵۸۸۰ اخبار
جلسه روسای مراکز در روز دوشنبه سوم اسفندماه با حضور دکترلک رئیس واحد استانی بوشهر و روسای مراکز آموزش عالی علمی کاربردی سراسر استان در محل سالن کنفرانس واحد استانی برگزار شد.
برگزاری جلسه روسای مراکز در واحد استانی بوشهر

جلسه روسای مراکز در روز دوشنبه سوم اسفندماه  با حضور دکترلک رئیس واحد استانی بوشهر و روسای مراکز آموزش عالی علمی کاربردی سراسر استان در محل سالن کنفرانس واحد استانی برگزار شد.

دکترلک در ابتدای جلسه برحضور پرشور دانشجویان، مدرسان، کارکنان و مسئولین مراکز در انتخابات هفتم اسفندماه تاکید نمودند.

رعایت دقیق آیین نامه های ابلاغی دانشگاه، حضور و غیاب دقیق مدرسان،حضور تمام وقت روسای مراکز در مراکز آموزشی، پیگیری اجرای تک پودمانها توسط مراکز، برگزاری المپیادعلمی در سطح استان در سال آینده، برگزاری اردوی راهیان نور در اسفندماه سال جاری از مهمترین مباحث مطرح شده توسط رئیس واحد استانی بود.

در ادامه جلسه،  روسای مراکز به طرح  دیدگاهها و مسائل و مشکلات مراکز پرداختند.