دیدار ریاست دانشگاه با دبیر کارگروه ترویج ستاد نانو آقای مهندس احمدوند

۱۶ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۵۹۱۴ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی بوشهر در راستای تقویت و توسعه دوره های تک پودمانی در حوزه فناوری های نوین از جمله فناوری نانو و همچنین بررسی راههای همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با ستاد ویژه فناوری نانو کشور در حوزه ترویج و رسوخ آن در صنعت بویژه نفت و گاز آقای دکتر اسکندری ریاست دانشگاه روز سیزدهم مردادماه در محل ستاد ویژه توسعه فناوری با آقای مهندس احمدوند دبیر کارگروه ترویج ستاد نانو دیدار و گفتگو کردند. در خاتمه تصمیمات لازم جهت عملیاتی کردن طرح های مشترک اتخاذ گردید.
دیدار ریاست دانشگاه با دبیر کارگروه ترویج ستاد نانو آقای مهندس احمدوند