پیام رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان بوشهر به مناسب سالروز آزاد سازی خرمشهر و انتخابات

۰۴ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۶۰۰۰ اخبار

ملت شریف واستوار ایران اسلامی

دانشگاهیان سرافراز استان بوشهر

در تاریخ معاصر انقلاب اسلامی روز ها و ماههایی است که همواره در ظرف زمانی و خاطره جمعی واجتماعی جامعه ایرانی ماندگار وپر افتخار و فراموش نشدنی است. خردادماه در این میان از جایگاه ویژه و منحصر بفردی برخوردار است سوم خرداد 61 حماسه آزادسازی خرمشهر شهر خون و مقاومت و ایثار و از خودگذشتگی رزمندگان شجاع و پاکباخته ایرانی در تاریخ دفاع مقدس از درخشنده ترین پیروزی های بدست آمده و نقطه عطف و سرنوشت سازی در حضور آگاهانه ملت و تعیین آینده کشور بدست جوانان رشید و آگاه فرداست که نسل در نسل مایه مباهات و سرافرازی هر ایرانی غیرتمند و مسلمان است. آزادسازی خرمشهر که به تعبیر حضرت امام (ره) خدا آنرا آزاد کرد کارنامه درخشان رزمندگان عزیزی است که در عملیات بیت المقدس جانبازی ها و رشادت های بیشماری را رقم زدند و نقطه عطفی ساختند در جنگ و حماسه و تا دنیا دنیاست در خاطر شریف ملت و نسل های آینده ماندگار و ستودنی است. یادشان گرامی و راهشان پر رهرو باد. در خاتمه لازم می دانم حماسه حضور آگاهانه و متعهدانه ملت شریف و دانشگاهیان عزیز ایران و استان بوشهر را در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شهر و روستا و انتخاب مردی از جنس عقلانیت و اعتدال را تبریک عرض نموده و توفیق روز افزون برگزیده ملت را در حوزه های علمی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی از خدای بزرگ مسئلت می نمایم امید آنکه مطالبات مردم عزیز ایران اسلامی را بخوبی پاسخگو باشند و در این میان آگاهی و حضور مستمر آحاد مردم و مشارکت در آبادانی و سازندگی کشور از اهمیت بالایی برخوردار است.

خدایا به مردم و مسئولان تعهد حضور مسئولانه و کنشگری آگاهانه عطا فرما.