نشست رییس واحد استانی با کارشناسان فرهنگی و دبیران انجمن های علمی مراکز

۰۸ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۶۰۰۱ اخبار
نشست رییس واحد استانی با کارشناسان فرهنگی و دبیران انجمن های علمی مراکز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی بوشهر نشست دکتر اسکندری رییس واحد استانی با کارشناسان فرهنگی و دبیران انجمن های علمی مراکز آموزش علمی کاربردی سراسر استان برگزار شد. در ابتدای  این نشست که در روز چهارشنبه سوم خردادماه همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر برگزار شد؛ کلیپی از رشادت های رزمندگان در فتح خرمشهر پخش شد. در ادامه  دکتراسکندری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان هشت سال دفاع مقدس بویژه شهیدان آزادسازی خرمشهر، به بیان خاطرات خود از دوران دفاع مقدس پرداختند. ایشان در ادامه افزودند: امیدوارم در سال جاری شاهد حضور پررنگ تر  مراکز  در جشنواره قرآن، جشنواره حرکت و جشنواره رویش باشیم. در ادامه توضیحاتی در خصوص جشنواره قرآن و  دستورالعمل جشنواره حرکت  توسط کارشناسان واحد استانی ارائه شد. در پایان  جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد.