نشست رییس واحد استانی بوشهر با روسای مراکز علمی کاربردی استان

۲۳ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۶۰۰۳ اخبار
نشست رییس واحد استانی بوشهر با روسای مراکز علمی کاربردی استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان بوشهر گردهمایی و هم اندیشی با حضور  دکتراسکندری رییس واحد استانی و روسای مراکز علمی-کاربردی استان بوشهر در محل سالن کنفرانس خانه معلم بوشهر برگزار شد. در ابتدای این نشست دکتر اسکندری ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست و آرزوی قبولی طاعات و عبادات؛ حادثه تروریستی تهران را محکوم نمودند.
در ادامه رییس واحد استانی بوشهر در خصوص مباحث آموزشی و پژوهشی و فرهنگی توضیحاتی بیان نمودند. ایشان همچنین در خصوص چگونگی ارائه تک پودمانها و متقاضیان جدید تدریس، رعایت مقررات امتحانی موارد لازم را ارائه نمودند. در انتها نیز روسای مراکز به بیان نظرات و سوالات و پیشنهادات خود پرداختند.
همزمان با برگزاری نشست؛ محفل انس با قرآن ویژه خانواده کارکنان دانشگاه در نمازخانه برگزار شد. پس از برگزاری نشست ضیافت افطار با حضور رییس و کارکنان واحد استانی و روسای مراکز  برگزار گردید.