آغاز ثبت نام پذیرش دوره های کارشناسی ناپیوسته دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر

پذیرش دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهردر مقطع کارشناسی ناپیوسته آغاز شد
۰۱ تیر ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۷ کد : ۶۱۶۷۰ اخبار
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر، از آغاز ثبت‌‎نام بدون آزمون در دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان بوشهر در مقطع کارشناسی ناپیوسته خبر داد. دکتر فضل اله لک با بیان اینکه ثبت نام بدون آزمون در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر از ۱ تیر ماه آغاز می‌شود، اظهار کرد: متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی‌ ناپیوسته می‌توانند از روز ۱ تیرماه به مدت یک هفته در سایت سازمان سنجش ثبت نام کنند.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر دارای 42 رشته مهارتی و 105 کد رشته محل در مقطع کارشناسی ناپیوسته است و متقاضیان می‌توانند برای ثبت‌نام به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org مراجعه کنند.

دکتر لک بیان کرد: حسابداری امور مالی، حقوق ثبت اسناد و املاک، مدیریت عملیات امداد و نجات، شبکه های رایانه ای، عمران - ساختمان‌سازی، مدیریت دفتری، معماری - طراحی محیط بیرونی، ایمنی، سلامت و محیط زیست(HSE)، مدیریت امور اداری و منابع انسانی، تربیت مربی پیش دبستانی، مدیریت بحران در اماکن، مددکاری اجتماعی – خانواده، امور گمرکی، حسابداری بهای تمام‌شده، فناوری اطلاعات - فناوری اطلاعات، الکترونیک صنعتی، مکانیک - تاسیسات حرارتی و برودتی، مدیریت کسب و کار، برق صنعتی، مهندسی فناوری جوش، مشاوره املاک و مستغلات، طراحی و تکنولوژی دوخت، گریم - آرایش و پیرایش مو، مدیریت کسب و کار اینترنتی، روابط عمومی - رفتار اجتماعی و افکارسنجی، طراحی و الگوسازی پوشاک - لباس مجلسی و خانگی، مدیریت امور فرهنگی - برنامه‌ریزی فرهنگی، طراحی گرافیک- تصویرسازی، معماری - طراحی محیط داخلی، عمران - نقشه‌برداری، مدیریت امور اداری و منابع انسانی، خدمات حقوقی ارشاد و معاضدت قضایی، تربیت بدنی-مربی‌گری آمادگی جسمانی، بهداشت مواد غذایی با منشا دامی، کنترل - ابزار دقیق، گیاه‌پزشکی - مدیریت تلفیقی آفات، باغبانی - گیاهان دارویی و معطر، تکنولوژی آموزش‌های فرهنگی و هنری، صنایع شیمیایی، مکانیک خودرو، حقوق تجاری بین‌المللی، حفاظت و پیشگیری از حریق و حوادث،  کدرشته‌های این دانشگاه در دوره کارشناسی ناپیوسته هستند که در 14 مرکز سراسر استان دانشجو پذیرش می کنند.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر تصریح کرد: از ۱۴ تیرماه هم ثبت‌نام متقاضیان دوره کاردانی ناپیوسته آغاز خواهد شد که پذیرش در این مقطع بر اساس شرط معدل و بدون کنکور بوده و از سوی سایت سازمان سنجش انجام می‌شود.

دکتر لک از اعطای مدرک رسمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به فارغ التحصیلان این دوره‌ها خبر داد و گفت: این دانشگاه در 105 کدرشته محل ذکر شده دانشجو می‌پذیرد.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر به اهم مزایای تحصیل در دانشگاه جامع علمی کاربردی اشاره داشت که عبارتند از : گام مؤثر در توسعه اشتغال مولد و دانش بنیان، توسعه شرکت‌های خلاق و نوآور، گسترش مهارت های مورد نیاز بازار کسب و کار و نیز زمینه‌سازی مناسب برای نقش‌آفرینی بیش از پیش دانشگاه جامع علمی کاربردی در زیست ‌بوم اقتصاد دانش بنیان کشور، شغل محور بودن رشته ها، تنها متولی نظام آموزش عالی مهارتی کشور، تدوین دوره های تحصیلی بر اساس نیاز سنجی بازار کار، مهارت محوری و پایین بودن هزینه های تحصیلی دانشجویان، تنوع و تخصصی بودن رشته ها، اشاره نمود، پذیرش دوره های تحصیلی این دانشگاه متناسب با آمایش منطقه ای و زمان حال تدوین گردیده اند و برای اولین بار در سال 1401 رشته هایی متناسب با نیاز آینده شغلی پیش بینی گردیده است که به نوعی یک نیاز آفرینی برای استان می باشد، رشته هایی مانند : مدیریت کسب و کار اینترنتی و حقوق تجاری بین المللی.

دکتر فضل اله لک در خاتمه بیان کرد: همچنین متقاضیان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره  تلفن 07733441370 تماس حاصل فرمایند و یا به سایت www. sanjesh.org مراجعه نمایند.

دفترچه راهنمای پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه ای(ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی مهرماه سال 1401

لینک دانلود فایل