هدف اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی کمک به ایجاد اشتغال در کشور است

۰۴ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۵ کد : ۶۲۴۲۷ اخبار

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی در مراسم امضای تفاهم نامه مشترک همکاری این دانشگاه با ستاد امر به معروف و نهی از منکر ، ضمن تاکید بر این که شعار ما مبارزه با داعش بیکاری است، گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی در تلاش است در زمینه اشتغال بازوی اجرایی کشور باشد.
دکتر حسین بلندی با بیان این که دانشگاه جامع علمی کاربردی پس از جنگ تحمیلی و در دوران بازسازی کشور برای پاسخگویی و رفع نیازهای کشور تاسیس شد، افزود: هدف این دانشگاه تدوین برنامه درسی براساس نیازهای شغلی است تا دانشجویانی که در این دانشگاه تحصیل می کنند، بتوانند شاغل شوند بنابراین هدف اصلی کمک به ایجاد اشتغال در کشور است.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان این که در حال حاضر ۲۲۰ هزار دانشجو در سراسر کشور در ۳۲ واحد استانی این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، افزود: ۳۷ هزار مدرس هم در این دانشگاه مشغول به تدریس هستند.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان این که شعار این دانشگاه مبارزه با داعش بیکاری است، یادآور شد: درصد قابل توجهی از دانشجویانی که در این دانشگاه تحصیل می کنند، وارد بازار کار می شوند در واقع  کسانی که وارد این دانشگاه می شوند طی دو سال می توانند وارد بازار کار شوند چرا که دوره هایی که می گذرانند براساس نیاز بازار کار است.
دکتر بلندی در ادامه اظهار داشت: وظیفه ما این است که درصد قابل توجهی از فارغ التحصیلان دانشگاهی که از مهارت کافی برای جذب در بازار کار برخوردار نیستند، بتوانند با طی دوره های کوتاه مدت و آموزش های لازم ، شاغل شوند و در واقع  دانشگاه جامع علمی کاربردی پل ارتباطی بین این فارغ التحصیلان با بازار کار باشد.
وی به برنامه‌های درسی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: یک هزار برنامه درسی در این دانشگاه وجود دارد و طی ۸ ماه گذشته حدود ۱۲۵ برنامه درسی جدید در دستور کار قرار گرفته است و در حال بازنگری ۱۰۴ برنامه درسی قدیمی دانشگاه هستیم، چرا که ما باید به نیاز اشتغال جامعه پاسخ دهیم.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: در این مدت یک آمایش سرزمینی در تمام استان ها انجام داده ایم، در واقع نیاز شغلی هر استان‌ را  استخراج کردیم و هر مرکز آموزش علمی کاربردی به صورت جداگانه برنامه ۴ ساله برای خود تدوین کرده و رویکرد اصلی ما پاسخگویی به نیاز امروز و نیازآفرینی برای آینده است.
 دکتر بلندی به تفاهم نامه منعقد شده با ستاد امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: فردی که وارد عرصه امر به معروف و نهی از منکر می‌شود باید صلاحیت حرفه‌ای وی تأیید شود، بنابراین قرار است براساس این تفاهم نامه سطح توانمندی آمران به معروف و ناهیان از منکر را افزایش دهیم و آنها با گذراندن دوره آموزشی گواهی دریافت کنند که این گواهی نشان می دهد برای انجام کار از شرایط لازم برخوردار هستند.