کسب مقام سوم در مسابقات فوتسال قهرمان کشوری توسط دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر

۱۲ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۳ کد : ۷۳۶۳۵ اخبار
تعداد بازدید:۱۰۵۰

استان بوشهر در مسابقات قهرمان کشوری فوتسال دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی حائز مقام سوم شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر، مسابقات فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور بمدت ۵ روز و با شرکت 17 تیم از استان های کشور در چهار گروه، به‌ میزبانی واحد استانی همدان برگزار شد. بر این اساس و در پایان این رقابت ها، تیم فوتسال دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر با شکست استان کردستان موفق به کسب مقام سومی گردید.
در این مسابقات در رشته فوتسال، استان خوزستان قهرمان شد و استان های البرز و بوشهر به ترتیب دوم و سوم شدند.

در پایان آقای گلی این دوره از مسابقات به حسین ربیعی از دانشجویان با استعداد مرکز آموزش علمی کاربردی بندرسازان گناوه از استان بوشهر رسید.
گفتنی است دهمین دوره مسابقات ورزشی فوتسال و والیبال قهرمان کشوری دانشگاه جامع علمی کاربردی به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت الله رئیسی و همراهان ایشان با نام جام شهدای خدمت با حضور 18 استان به میزبانی استان همدان برگزار شد.

گفتنی است مربی این تیم محمد سنائی و سرپرستی آن برعهده مهدی آب روشن بوده است.


نظر شما :