افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر در دومین جشنواره استانی لیان دخت

۲۹ دی ۱۴۰۴ | ۱۱:۳۰ کد : ۸۴۶۴۴ اخبار
تعداد بازدید:۲۵۹

دومین جشنواره استانی لیان دخت با محوریت طراحی، دوخت و پژوهش پوشاک ایرانی اسلامی روز چهارشنبه 17 دی ماه به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر؛ سردار دشتی جانشین فرماندهی سپاه امام صادق(ع) بوشهر و خانم دکتر حیدرزاده مسئول بسیج جامعه زنان و دبیر کنگره ملی شهدای زن از مهمانان ویژه این جشنواره بودند.

 هنرمندان وعلاقمندان به این حوزه از سراسر استان  بوشهر آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند که در آئین اختتامیه، مقامات برتر بخش های مختلف جشنواره معرفی و از آنها تجلیل به عمل آمد و آثار برتر به جشنواره کشوری فردخت راه یافتند.

مقام های کسب شده دانشجویان مرکز نیکان فردوس لیان در این جشنواره توسط خانم ها زینب حسینی، ریحانه شمسی، مائده عبدلی به ترتیب حائز مقام های اول، دوم و سوم در بخش طراحی لباس دستی و الهام عوضی مقام اول بخش طراحی دیجیتال و طیبه موسوی حائز مقام شایسته تقدیر در بخش ویژندها شدند.


نظر شما :